Cukrářské kurzy pro začátečníky i pokročilé

TVOŘTE LEHCE, TVOŘTE SLADCE 

→ Začít tvořit a učit se cokoliv, můžete kdykoliv. ←

Já jsem sladkému tvoření podlehla zrovna ve chvíli, kdy mi bylo v životě ouvej. Byla to má sladká terapie. 🙂
Budu ale raději, když Vás chuť naučit se péct, modelovat, zkrátka tvořit sladce rukama popadne "jen tak". Z nudy, z radosti, z chuti udělat radost někomu jinému, z chuti překonat strach, že já to neumím, z lásky, z touhy experimentovat...
... prima impulzů je myslím hodně! 

V kurzech vám ukážu detailně správné postupy, předám osvědčené recepty.
Krok za krokem spolu budeme tvořit. A to, co vytváříme s láskou a vášní, přináší zas radost a hezký pocit jinde...

A jaká je nabídka kurzů?

KURZ CUPCAKES 

Chcete umět připravit bez strachu a stresu tyto oblíbené malé dortíky? 

  • Nevíte jak připravit a upéct těsto?
  • Netušíte jaký správný zvolit krém a jak s ním pracovat?
  • Tápete jak pracovat s fondánem a jak vyrobit cupcakes potahovaný?

Pak je tento workshop PEČENÍ A ZDOBENÍ ten správný pro vás. 

KURZ POTAHOVÁNÝ DORT

Je vaším přáním vytvořit si potahovaný dort bez problémů?

Tak na tomto kurzu společně nahlédneme pod pokličku cukrářského světa a zvládneme všechny potřebné kroky:

  • správný způsob plnění dortu a jeho obmazání, tak aby byl hezky rovný
  • barvení fondánu a samotné potažení, vyhlazení
  • potažení podložky fondánem
  • modelace ozdob a práce se silikonovými formami a celkové dozdobení dortu
  • získáte recepty na korpus i krémy a spoustu dalších rad a triků
  • domů si odnesete samotný hotový výborný dort

KURZ DRIP CAKE 

Máte malý sladký sen v podobě tohoto lákavého "drip cake"?

Pojďme spolu tedy nejen snít, ale hlavně tvořit! Překonat strach a naučit se:

  • pečení a přípravu korpusu 
  • jak tento korpus správně naplnit a vytvořit skrytý dvoupatrový dort
  • jak si připravit Swiss Meringue Buttercream (bílkovo-máslový krém)
  • barvení tohoto krému a správné vyhlazení
  • druhy polev a příprava polevy pro efekt stékaného dortu
  • k hezkému celkovému vzhledu si ukážeme také potahování podložky fondánem
  • drobné modelování ozdob
  • domů si odnesete kromě receptů i samotný dort

Vždy je lepší „nedokonalé něco" než „dokonalé nic", ne? 🙂